24 έργα υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

24 έργα υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στον Δήμο Κηφισιάς

Είκοσι τέσσερα έργα είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στον Δήμο Κηφισιάς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Πρόκειται για έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών και αφορούν μεταξύ άλλων σε σχολικά κτήρια, συντηρήσεις και κατασκευές ηλεκτροφωτισμού, εργολαβίες συνδέσεων με τα δίκτυα αποχέτευσης, έργα ασφαλτοστρώσεων, κατασκευής πεζοδρομίων, διανοίξεις οδών, αναπλάσεις και ανακατασκευές αθλητικών χώρων, όπως επισημαίνει.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εν λόγω έργων και την πρόοδο του Τεχνικού Προγράμματος, σε στενή συνεργασία με τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, αρχιτέκτονα-μηχανικό Αλέξιο Μακρή.

«Δεκάδες έργα είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς. Δουλεύουμε όλοι μαζί υπεύθυνα και συστηματικά, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να κάνουμε ακόμα περισσότερα έργα σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη» σημειώνει ο κ. Θωμάκος και προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων και ιδιαίτερα τους μηχανικούς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που μελετούν, δημοπρατούν κι επιβλέπουν τα έργα. Επίσης ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς και τους συναρμόδιους αντιδημάρχους και εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους που εργάστηκαν και εργάζονται για να πετύχουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους».

Τα έργα που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο έχουν μελετηθεί και δημοπρατηθεί από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ενδεικτικό της παραγωγής έργου από τις υπηρεσίας του Δήμου είναι ότι το 2021, μια δύσκολη χρονιά με την πανδημία, έγιναν 36 δημοπρατήσεις έργων στον Δήμο, προσθέτει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά για τα έργα στον Δήμο Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet