3 κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν κατόπιν 222 rapid tests στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κηφισιά

3 κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν κατόπιν 222 rapid tests στον Δήμο Κηφισιάς

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες τα Βόρεια Προάστια δεν εμπόδισε τη διεξαγωγή δωρεάν rapid tests, στο Δήμο Κηφισιά, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά από απόφαση της διοίκησης του Δήμου και με τη σύμφωνη γνώμη του Ιατρικού Συμβουλίου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκαν rapid tests, το Σάββατο 20/2, στη περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών Κηφισιάς.

Ως ειδική ομάδα προσκλήθηκαν ιερείς, ψάλτες και επίτροποι, των ναών του Δήμου Κηφισιάς, επισημαίνει η δημοτική αρχή, ενώ προσθέτει ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στα 222 rapid tests που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν τρία κρούσματα Covid-19.

Οι πολίτες, ενημερώθηκαν αμέσως, με sms, ενώ η δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), συμπληρώνει η διοίκηση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο αντιδήμαρχος Προσωπικού-Οικονομικών, Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ευάγγελος Αυλήτης, επόπτευσαν τη διαδικασία και συζήτησαν με πολίτες και στελέχη του ΕΟΔΥ.

Τα rapid tests θα συνεχιστούν στον Δήμο Κηφισιάς, καθώς προγραμματίζεται μαζική διεξαγωγή tests, σε κεντρική πλατεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε την πόλη, τους υπαλλήλους του τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού, που συμμετείχαν στην οργάνωση της δράσης και τη δημοτική αστυνομία για τη συνδρομή της, καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet