45 μονάδες αίματος συλλέχθησαν στην εθελοντική αιμοδοσία στις 19/1 στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

45 μονάδες αίματος συλλέχθησαν στην εθελοντική αιμοδοσία στις 19/1 στον Δήμο Κηφισιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στο ΚΕΜΜΕ για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Κέντρο Προαγωγής Υγείας «Δρυμπέτειο», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, 49 πολίτες-αιμοδότες μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και υπάλληλοι του Δήμου, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα -ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης- προσήλθαν, με υποδειγματική τάξη και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω της Covid-19, για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Από την εθελοντική αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» συλλέχθησαν 45 μονάδες αίματος για την κάλυψη των αναγκών των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Θωμάκος και η πρόεδρός του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, καθώς και την υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Οικονόμου για την άψογη διαδικασία, προσθέτει ο Δήμος Κηφισιάς.

Στον Δήμο Κηφισιάς λειτουργούν τρεις τράπεζες αίματος δύο από τις οποίες συντονίζει το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» και μία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, αναφέρει η δημοτική αρχή, καταλήγοντας ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία προγραμματίζεται για την Άνοιξη του 2021.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet