450 πακέτα τροφίμων παρέδωσαν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

450 πακέτα τροφίμων παρέδωσαν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» στον Δήμο Κηφισιάς

Το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» παρέδωσαν, τη Μ. Τρίτη 14 Απριλίου, 450 πακέτα τροφίμων στον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες που έχουν πληγεί από την υπάρχουσα οικονομική και υγειονομική κρίση.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς αναφέρει:

«Μία ανοιχτή αγκαλιά αγάπης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (άποροι) και πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοιού, προσέφεραν το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» στον Δήμο Κηφισιάς.

»Με πρωτοβουλία της προέδρου Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, τη Μ. Τρίτη 14 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε παράδοση 450 πακέτων τροφίμων με αποδέκτη τον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση.

»Η κ. Βαρδινογιάννη, προσωπικά και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ στέκονται στο πλευρό ευάλωτων ομάδων του Δήμου Κηφισιάς τα τελευταία 10 χρόνια, φροντίζοντας να ενισχύουν το Κοινωνικό έργο του Δήμου με ποικίλους τρόπους.

»Μάλιστα η κ. Βαρδινογιάννη θέλησε να συνομιλήσει μέσωskypeμε τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, για να του μεταφέρει τις ευχές της για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και κυρίως τη συμπαράστασή της για τον αγώνα στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Σας στέλνω τη σκέψη και την αγάπη μου. Θα είμαι κοντά σας σε ό, τι χρειαστείτε. Να έχετε κουράγιο και δύναμη για το δύσκολο έργο σας. Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! είπε η κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία διαβεβαίωσε τον κ. Θωμάκο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τη βοήθειά της για τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

»Ο δήμαρχος Κηφισιάς ευχαρίστησε τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ , το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσωπικά για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας και τη συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια σημειώνοντας: “Όαση ελπίδας είναι το έργο που επιτελείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ. Ο αγώνας ζωής που δίνουν τα παιδιά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι ακόμα στο μυαλό μου από την πρόσφατη επίσκεψη μας. Η προσφορά της Ελπίδαςμετουσιώνεται  συνεχώς με πράξεις. Καίρια η διαχρονική στήριξή σας σε ευπαθείς ομάδες και απόρους του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε. Ο Δήμος Κηφισιάς είναι Δήμος Αλληλεγγύης και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες εργάζονται όλο το 24ωρο για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Καλή Ανάσταση».

Η παραλαβή των πακέτων έγινε από τον δήμαρχο, την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, η οποία συντονίζει τη δράση, την πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας, Κατερίνα Καραλή και το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσω Κολοβού. Τα 450 πακέτα αγάπης θα διατεθούν σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου Κηφισιάς τηρώντας, όπως σημειώνουν, όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοιό.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας, συμπληρώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet