5 λόγοι που η παράταξη Κανακάκη διαφωνεί με το ΚΤΕΛ στην Κηφισιά και 1 πρόταση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

5 λόγοι που η παράταξη Κανακάκη διαφωνεί με το ΚΤΕΛ στην Κηφισιά και 1 πρόταση

Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση να τοποθετήσουν αφετηρία του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισιάς, στη Γρηγορίου Λαμπράκη, η δημοτική παράταξη Βήματα Μπρος Ανάσα για την Πόλη μας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κανακάκη, εκφράζει τις διαφωνίες της, εξηγώντας ότι:

  1. Δεν αποδεχόμαστε να αποφασίζει οποιοσδήποτε οργανισμός για κάθε τι που προγραμματίζεται στην πόλη μας χωρίς προηγουμένη συνεννόηση και συμφωνία του Δήμου.
  2. Ο Δήμος Κηφισιάς είναι επιβαρυμένος με μεγάλο φόρτο υπεροπτικής κυκλοφορίας, αφού – όπως είναι σε όλους γνωστό – διασχίζεται από οδικούς άξονες όπως Κηφισιάς-Βενιζέλου – Θησέως, Τατοΐου – Όθωνος – Ίωνα Δραγούμη – Γρηγορίου Λαμπράκη, Χαριλάου Τρικούπη – Ελαιών, Γεωργίου Λύρα – Καλυφτάκη, εθνική οδός και οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα.
  3. Η εμπειρία δείχνει ότι όταν γίνει το πρώτο βήμα θα ακολουθήσουν και επόμενα βήματα, τα οποία θα επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάσταση.
  4. Σε συνάρτηση με την αναμενόμενη  επιβολή διοδίων στη Βαρυμπόμπη, ο Δήμος Κηφισιάς και ειδικά ο αστικός ιστός και η περιοχή αμιγούς κατοικίας θα επιβαρυνθεί με υπερτοπική κυκλοφορία που θα υποβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο ζωής στην πόλη μας.
  5. Αντί το υπουργείο και κάθε οργανισμός να αποφασίζουν και να δημιουργούν τετελεσμένα, καλό θα ήταν να προσανατολιστούν στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή στην υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού Σταθμού και στην επέκταση του δικτύου μέχρι τον Άγιο Στέφανο, όπως έχει μελετηθεί εδώ και πολλά χρονιά.
  6. Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι ομόφωνη και απόλυτη στη μη αποδοχή τέτοιων διαδικασιών και αποφάσεων και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις νόμιμες μεθόδους προκειμένου να αποτρέψουμε την εφαρμογή αυτής της απόφασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet