Ευχές και δώρα στον «ιστορικό» τροχονόμο της Κηφισιάς
Κοινωνία

Ευχές και δώρα στον «ιστορικό» τροχονόμο της Κηφισιάς

Θεσμός ταυτισμένος με την Πρωτοχρονιά «ζωντάνεψε» σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά.

Μνήμες του παρελθόντος ξύπνησαν μέσα από το «βαρέλι» της Τροχαίας, καθώς υπερυψωμένος ο τροχονόμος καθοδηγούσε τα αυτοκίνητα, τέτοιες μέρες μαζεύοντας και τα χριστουγεννιάτικα δώρα του.

Το παραδοσιακό «βαρέλι» του τροχονόμου κόσμησε και σήμερα την πλατεία Πλατάνου με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο να προσφέρουν στον τροχονόμο που είχε υπηρεσία, τα καθιερωμένα δώρα μαζί με τις ευχές τους για υγεία, ασφάλεια και διαρκή προσφορά στην κοινωνία.

Στην πλατεία Πλατάνου παρευρέθηκαν, επίσης, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννης Σκλάβος, ο διευθυντής Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Πέτρος Κωντσαντής, ο διευθυντής Ασφαλείας Β/Α Αττικής, αστυνομικός διευθυντής Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης, ο διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, αστυνομικός υποδιευθυντής, Ιωάννης Σκούρας και ο διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Κηφισιάς με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της ανασυγκρότησης των Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και των προτάσεων του Δήμου Κηφισιάς για ενίσχυση των πεζών περιπολιών και των διελεύσεων της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet