8 θετικοί πολίτες στους 333 ελέγχους του ΕΟΔΥ στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

8 θετικοί πολίτες στους 333 ελέγχους του ΕΟΔΥ στην Κηφισιά

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε την Κηφισιά, και συγκεκριμένα την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς, ύστερα από πρόσκληση της διοίκησης του Δήμου, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, όπου πραγματοποίησε δωρεάν rapid tests Covid-19.  

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στους 333 ελέγχους που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν 8 θετικοί πολίτες στον κορωνοϊό. Οι εξεταζόμενοι μπορούν να εκδώσουν τη βεβαίωση αποτελέσματος rapid test Covid-19 στην ιστοσελίδα gov.gr («Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19»). Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Στο χώρο όπου διενεργήθηκαν τα tests τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Τη διαδικασία επόπτευσαν, συζητώντας με πολίτες και στελέχη του ΕΟΔΥ, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού, Ευάγγελος Αυλήτης.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε την πόλη, τους υπαλλήλους του τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και του ΚΕΠ Υγείας, που συμμετείχαν στην οργάνωση της δράσης και τη Δημοτική Αστυνομία για τη συνδρομή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet