Πεζοδρόμια για δένδρα και φυτά, αλλά όχι για πεζούς στην Κηφισιά!
Δημόσια Ομάδα Kifissia
Κηφισιά

Πεζοδρόμια για δένδρα και φυτά, αλλά όχι για πεζούς στην Κηφισιά!

Καλές είναι οι εβδομάδες κινητικότητας, χωρίς αυτοκίνητα, αλλά στην Κηφισιά κάποιοι την έχουν… επεκτείνει και σε καθημερινότητα χωρίς πεζούς. Δεν δικαιολείται αλλιώς η επιλογή των τεχνικών συνεργείων που επισκευάζουν τα πεζοδρόμια επί των οδών Δαβάκη και Σκουφά, λίγο πάνω από την Τατοΐου.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησε πολίτης στη δημόσια ομάδα Kifissia, ενώ στο πεζοδρόμιο υπάρχει μια πρασιά για δένδρα και φυτά, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αφαιρέσουν άλλες τρεις πλάκες από τις συνολικά πέντε που ορίζουν το πλάτος του πεζοδρομίου, προκειμένου να δημιουργηθεί και πάλι χώρος για φύτευση. Με άλλα λόγια, άφησαν για τους πεζούς μόλις δύο πλάκες για να μπορούν να διέρχονται.

Εύστοχα αναρωτιέται ο παραπάνω πολίτης στη σχετική ανάρτησή του εάν πρόκειται για κήπο ή πεζοδρόμιο…

Παράλληλα επισημαίνει το αυτονόητο, ότι δηλαδή στο πλάτος του πεζοδρομίου που απομένει είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα, μία μητέρα με το καροτσάκι, ακόμη και ένα ζευγάρι που έχει βγει για βόλτα…

Μήπως να το ξαναδούν εκεί στην τεχνική υπηρεσία; Είπαμε να παραμείνει η Κηφισιά πράσινος Δήμος, αλλά να υπάρχει και χώρος να την περπατήσει κάποιος και να την απολαύσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet