ΑΝΑΣΑ: Βγάζει υποψήφιο την Κυριακή 23/2
Πολιτική

ΑΝΑΣΑ: Βγάζει υποψήφιο την Κυριακή 23/2

Σε ανοιχτή συνέλευση καλούν τα μέλη και τους φίλους της η δημοτική κίνηση Κηφισιάς ΑΝΑΣΑ, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να ψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο που θα διεκδικήσει τον Δήμο της πόλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Τα μέλη της δημοτικής κίνησης Κηφισιάς ΑΝΑΣΑ στη Γενική Συνέλευσή μας στις 10/11/13, με διακήρυξη ανοιχτή προς τους πολίτες της Κηφισιάς δηλώσαμε ότι:

Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφίας που θα αναλάβει την αναγεννητική προσπάθεια για να αλλάξει το τοπίο στην αυτοδιοίκηση και στην πόλη. Κανένας δεν μπορεί να αποκλειστεί από αυτή την προσπάθεια, αν πιστεύει ότι ο Καλλικράτης και η κοινωνική καταστροφή των μνημονίων δεν είναι «για το καλό μας» και ότι η δημοκρατία, η συμμετοχή, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η τοπική ανάπτυξη, πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δήμου.

Στο άμεσα ερχόμενο διάστημα η ΑΝΑΣΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να γίνει αυτή η μεγάλη πλειοψηφία πραγματικότητα. Σας καλούμε να βαδίσουμε μαζί αυτό τον δρόμο. Με ανοιχτό και δημόσιο διάλογο, με κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις, με ενωτικό πνεύμα και ειλικρινή διάθεση.

Τρείς, σχεδόν, μήνες μετά ερχόμαστε να υλοποιήσουμε αυτή τη δέσμευση.

Αλλάζουμε το τοπίο στην Κηφισιά

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 11 το πρωί, στο δημαρχείο της Κηφισιάς, καλούμε τους πολίτες σε ανοιχτή συνέλευση για να:

  • Αποφασίζουμε την συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές.
  • Εκλέξουμε τον υποψήφιο δήμαρχο.
  • Να στείλουμε μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης, δημοκρατίας.

Η Γραμματεία της ΑΝΑΣΑ
Ο πρόεδρος της Κίνησης
Παναγιώτης Κανακάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet