Γεν. Γραμματέας Δήμου Κηφισιάς η Χ. Κοντάκου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γεν. Γραμματέας Δήμου Κηφισιάς η Χ. Κοντάκου

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι η κ. Χριστίνα Κοντάκου διορίζεται γενική γραμματέας του Δήμου.

Λίγα λόγια για την κ. Χ. Κοντάκου

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1973 στο Μαρούσι. Κατάγεται από την Αρεόπολη Λακωνίας. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 12 ετών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc.) στην Ιατρική Φυσική-Ακτινοφυσική με διάκριση (υποτροφία ΙΚΥ) του ιδίου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος MSc. in Information Technology with Web Technology του University of West Scotland (Paisley), UK. Έχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην «Ηγεσία και Διοίκηση» και σε «Business Psychology» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1999 έως το 2003 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην ΕΕΑΕ (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) και στο ΤΕΙ Πειραιά. Είναι στέλεχος της ΜΟΔ Α.Ε. (Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) από το 2004. Έχει διατελέσει προϊσταμένη στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΕΚΤ του υπουργείου Εργασίας από το 2005 έως το 2011 σε διοικητικές θέσεις ευθύνης. Από το 2011 έως σήμερα διετέλεσε Project Manager σε Task Force του ΕΣΠΑ στην ΜΟΔ Α.Ε.

Έως το 2002 ασχολούνταν επαγγελματικά με το βόλεϊ σε ομάδες Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet