Γ. Θωμάκος: «Έρχεται η αλλαγή»
Πολιτική

Γ. Θωμάκος: «Έρχεται η αλλαγή»

Πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 6 Μαΐου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Νέα Ερυθραία του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, καθώς και το πρόγραμμα για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, όπως φαίνεται στο κείμενο που ακολουθεί. 

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Νέας Ερυθραίας της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Η Νέα Ερυθραία ψηφίζει ελπίδα, ψηφίζει αναγέννηση, έρχεται η αλλαγή

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μέχρι σήμερα στη Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών», επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 159, την Τρίτη το βράδυ. Παρά το κρύο και τον αέρα οι Ερυθραιώτισσες και οι Ερυθραιώτες έδειξαν με τη μαζική συμμετοχή τους την αγάπη τους στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Θωμάκου αλλά και την πίστη για νίκη στις Δημοτικές Εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό και ξεκαθάρισε πως «με τη νέα διοίκηση οι αποφάσεις θα λαμβάνονται συλλογικά και κανένας πολίτης δεν θα αισθάνεται αποκομμένος από τον ίδιο του τον Δήμο».

Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Ν. Ερυθραίας από Γ. ΘωμάκοΣτη συνέχεια ο κ. Γ. Θωμάκος παρουσίασε τους συμβούλους της «Δύναμη Ελπίδας» επισημαίνοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα, ο μεγαλύτερος ανανεωτικός και ανεξάρτητος συνδυασμός. Επίσης τόνισε: «Τα πράγματα αλλάζουν και η ανανέωση που έρχεται ανησυχεί τους βετεράνους, καθώς οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως δεν χρειάζονται επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι αλλά ξεκούραστοι και έμπειροι που λαχταρούν να πιάσουν δουλειά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα θύματα των μνημονικών πολιτικών και την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας επισημαίνοντας πως είναι καθήκον της τοπικής αυτοδιοίκησης να βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν οδηγηθεί σε οικονομικά αδιέξοδα μέσα από κοινωνικές πολιτικές.

Παράλληλα ο κ. Γ. Θωμάκος παρουσίασε αναλυτικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» για τη Νέα Ερυθραία.

  • Μελέτη αποχέτευσης ομβρίων για τις περιοχές Δήμητρος, Αγ. Σαράντα κ.ά., ολοκλήρωση εργασιών στο ρέμα «Κοντοχρήστου» και επέκταση αντιπλημμυρικού δικτύου.
  • Ανέγερση νέας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο.
  • Αύξηση των νομίμων (άνευ τέλους) θέσεων στάθμευσης.
  • Ίδρυση «Παιδικής Στέγης» και «Παιδικού Μουσείου».
  • Δημιουργία πρότυπου Παιδικού Κήπου στο Πάρκο Καστρίτσας.
  • Νέο κλειστό γήπεδο – προπονητήριο σε ειδικά χαρακτηρισμένο οικόπεδο.
  • Ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και πραγματική φιλοξενία Σωματείων και αθλουμένων στο «Σπίτι του Αθλητισμού».
  • Άμεσες επισκευές σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Ίδρυση Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών.
  • Αξιοποίηση «Βίλας Μπότση» για στέγαση του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών ή σύγχρονης Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Επαναφορά πολιτιστικών εκδηλώσεων: «Εικαστικός Μάης», «Θεατρικός Σεπτέμβρης».
  • Διαρκής έλεγχος των όρων λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • Δημοψήφισμα με ερώτημα την διεκδίκηση της επιστροφής στην αυτοτέλεια του πρώην Δήμου Νέας Ερυθραίας.
  • Δρομολόγηση λεωφορείου στον άξονα Κηφισίας- Βενιζέλου- Θησέως.

Επίσης ο κ. Γ. Θωμάκος αναφέρθηκε στο πολιτικό ήθος και με την τοποθέτησή του αυτή κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα των πολιτών. «Το πολιτικό ήθος δεν έχει σχέση με την αδυναμία. Δυναμικοί πρέπει να είμαστε στα προβλήματα και τις λύσεις τους» είπε χαρακτηριστικά . Κλείνοντας την ομιλία του έστειλε μήνυμα ανανέωσης και νίκης «η Νέα Ερυθραία ψηφίζει Ελπίδα, ψηφίζει Αναγέννηση… έρχεται η αλλαγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet