Γ. Θωμάκος: “Συγκέντρωση Νίκης και Ανατροπής”
Πολιτική

Γ. Θωμάκος: “Συγκέντρωση Νίκης και Ανατροπής”

Για “ηχηρό μήνυμα αλλαγής που έστειλε η Κηφισιά” κάνει λόγο η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον υποψήφιος δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Μεγάλη συγκέντρωση νίκης και ανατροπής πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο στη Κηφισιά. Με τη μαζική τους συμμετοχή οι πολίτες, σε όλες τις εκδηλώσεις του συνδυασμού, διαμορφώνουν κλίμα ανανέωσης που μετατρέπεται πλέον και σε νικηφόρο ρεύμα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.00 μ.μ., με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές για δύναμη και χρήσιμες για τον Δήμο αποφάσεις. Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της «Δύναμης Ελπίδας», όπου μετέχουν πρόσωπα καταξιωμένα επιστήμονες, επαγγελματίες, αγωνιστές της ζωής, άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, νέοι και νέες αποτελώντας την πιο δυνατή ομάδα για τον Δήμο μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος μίλησε καθαρά για κλίμα φόβου που καλλιεργείται σε εργαζομένους, εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Δήμο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «αυτός ο Μεσαίωνας με τη Νέα Διοίκηση δεν θα υπάρχει».

Αναφέρθηκε επίσης στην σημερινή διοίκηση τονίζοντας πως «δώδεκα χρόνια είναι πάρα πολλά για μια διοίκηση. Είχε τον χρόνο να έχει κάνει πολλά πράγματα κάτι που δεν το νοιώθουν οι πολίτες, και όχι να ζητά άλλα πέντε προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της». Και συνέχισε: «Το μήνυμα για Νέα Διοίκηση έρχεται από την καρδιά της πόλης, την ιστορική Κασσαβέτη, απέναντι από μαγαζιά που είναι φορτωμένα ιστορία και σήμερα μαραίνονται. Δεν θα την αφήσουμε έτσι την Κηφισιά… θα την προλάβουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet