Διά περιφοράς η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς
Πολιτική

Διά περιφοράς η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

Για πρώτη φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως. Ο πρόεδρος του Σώματος, Σταύρος Ζαπάντης, συνεκτιμώντας τα συνεχή -όλο και πιο αυστηρά- προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο πρόληψης και αντιμετώπισης του «Covid-19» και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει ρητώς τη σχετική δυνατότητα, αποφάσισε την έκδοση της πρόσκλησης για τη διά περιφοράς 5η Τακτική Συνεδρίαση του 2020.

Κατόπιν συνεργασίας και με τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, αποφασίστηκαν τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία μπήκαν στη διαβούλευση. Έτσι, το Συμβούλιο συνεδρίασε εξ αποστάσεως με τη συμμετοχή των 40 από τα 41 μέλη του και ψηφίστηκαν όλα τα θέματα.

Ο κ. Ζαπάντης, μετά το πέρας της συνεδρίασης, δήλωσε σχετικά: 

«Ευχαριστώ θερμά όλους τους δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεργάστηκαν ουσιαστικά και εποικοδομητικά για να διεξαχθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου διά περιφοράς. 

»Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε απαιτείται κλίμα ομοψυχίας και συνεργασίας, κάτι το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας έκανε πράξη, γιατί μια πιθανή καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων θα επέφερε καθυστέρηση στα έργα, τις πράξεις και τις δράσεις του Δήμου.

»Δουλεύουμε εντατικά ώστε το συντομότερο δυνατόν να υπάρξει η υλικοτεχνική υποδομή για να μπορούν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς των επιτροπών, των Νομικών Προσώπων κ.λπ., να γίνονται και με τηλεδιάσκεψη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet