Η Μ. Μιχαηλίδου υποψήφια με τον Γ. Θωμάκο
Πολιτική

Η Μ. Μιχαηλίδου υποψήφια με τον Γ. Θωμάκο

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η κ. Μιχαηλίδου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Με την κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου θα συνεργαστούμε και πάλι στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης για την Εκάλη μας. Έχει σπουδάσει Μουσικολογία και Καλές Τέχνες και εργαστεί στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την οργάνωση εκδηλώσεων.

»Με την αγάπη της για τον τόπο και τις πολιτιστικές ευαισθησίες της, θα συμβάλλει στο κοινό μας όραμα για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο με καινοτομίες».

Η κ. Μικαέλα Μιχαηλίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης και ο δήμαρχος Γ. Θωμάκος με τίμησαν εκ νέου με την εμπιστοσύνη τους προτείνοντάς μου να συμπράξω ως υποψήφια σε αυτές τις εκλογές.

»Έχοντας γεννηθεί και ζήσει όλη μου την ζωή στην Κηφισιά αγαπώ αυτόν τον τόπο και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η πόλη μας ένα πρότυπο πολιτισμού, όπως είναι και το όραμα της Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα, η αταλάντευτη δέσμευση στην ανάπτυξη της Κηφισιάς του κ. Θωμάκου και όλων των συνεργατών του αποτελεί για εμένα εγγύηση επιτυχίας και επίτευξης των οραμάτων που μοιραζόμαστε όσοι ζούμε, εργαζόμαστε και δημιουργούμε σε αυτήν την πανέμορφη πόλη, που αξίζει όλη μας την αφοσίωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet