Νίκο Χιωτάκη στηρίζει ο Βασίλης Βάρσος
Πολιτική

Νίκο Χιωτάκη στηρίζει ο Βασίλης Βάρσος

Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη δίνει ο επικεφαλής της παράταξης Ανθρωπιά – Έργα – Τιμιότητα – Ιστορία, Βασίλης Βάρσος.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς ο συνδυασμός του Νίκου Χιωτάκη συγκέντρωσε ποσοστό 29,17% και εξασφάλισε 12 από τις συνολικά 41 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ο συνδυασμός του Βασίλη Βάρσου ποσοστό 6,57% και 3 έδρες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ν. Χιωτάκης ανέβασε στο facebook φωτογραφία του με τον κ. Βάρσο με το σχόλιο «+εργαζόμαστε για να γίνει στην πόλη μας ότι δεν έγινε 5 χρόνια!».

Από την πλευρά του ο κ. Β. Βάρσος σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλεί τους ψηφοφόρους του να ασκήσουν ψήφο κατά συνείδηση στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, αλλά, παράλληλα, δηλώνει ότι πιστεύει ότι ο κ. Χιωτάκης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, μπορεί να δώσει λύση στα θέματα του Δήμου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Β. Βάρσου:

Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες της Κηφισιά, της Νέας Ερυθραία, της Εκάλης, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τον αγώνα που κάναμε μαζί. Ήταν μεγάλη μου τιμή η εμπιστοσύνη τους.

Ο συνδυασμός μας, Ανθρωπιά Έργα Τιμιότητα Ιστορία θα συνεχίσει να συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου με ψήφο κατά συνείδηση. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω και θα συνεργαστώ με τον συνδυασμό που θα επισκευάσει το ταρτάν στο αθλητικό κέντρο Ζηρίνειο, θα προχωρήσει την κατασκευή και επισκευή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, του αθλητικού χώρου Λύρα και Φραγκοπούλου (κτήμα Παπάγου), τη σύνδεση του Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» με τη γέφυρα του Βιολογικού Καθαρισμού, το ρέμα Κοντοχρήστου και πολλά αντιπλημμυρικά έργα που χρειάζονται η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη όπως τις οδούς Δήμητρος, Τατοΐου, Αδαμών, Γεωργίου Λύρα, Πάρνηθος, Ελαιών, Χελιδονούς και πολλά άλλα, την άμεση περίθαλψη των αστέγων για να μην έχουμε δυσάρεστα φαινόμενα στο κέντρο της Κηφισιάς, την καθαριότητα και τον φωτισμό, τα κυκλοφοριακά προβλήματα και ιδιαίτερα των Αλωνίων Κηφισιάς. Με όποιον θα ασκήσει πίεση στην κεντρική εξουσία για υπογειοποίηση του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και επέκταση του μέχρι το Καστρί και την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ σε ένα από τα οικόπεδα του ΤΑΠ-ΟΤΕ, τη διάνοιξη των οδών και ασφαλτόστρωσή τους στις νεοεντασσόμενες περιοχές και τη διεκδίκηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την προστασία του Πεντελικού Όρους, του Άλσους Συγγρού και του Κηφισού Ποταμού.

Για όσα προανέφερα πιστεύω ότι μπορούν να δοθούν άμεσα λύσεις με δήμαρχο τον Νίκο Χιωτάκη και που στο παρελθόν έχω συνεργαστεί μαζί του.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω για το μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα της κόρης μου Μαργαρίτας Βάρσου με τον Γιώργο Πατούλη, τον οποίο θα στηρίξω την επόμενη Κυριακή για περιφερειάρχη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet