Ν. Χιωτάκης: Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να παράγει έργο και να βρίσκεται δίπλα τους
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να παράγει έργο και να βρίσκεται δίπλα τους

Με αφορμή τη λήξη, σε λίγες ώρες, της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης απευθύνεται προς τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και τις Εκάλης δηλώνοντας βέβαιος ότι «θα επιλέξουν την Κυριακή αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργάζεται, να παράγει έργο, να είναι αποτελεσματικός και κυρίως να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες».

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Νίκου Χιωτάκη:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες Νέας Ερυθραίας, Εκάλης και Κηφισιάς,

Φίλες και φίλοι,

Ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες η προεκλογική περίοδος και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς. 

Τις υποψήφιες και τους υποψήφιους και των δεκατεσσάρων δημοτικών συνδυασμών που έλαβαν μέρος σ΄ αυτή τη μοναδική γιορτή Δημοκρατίας στην πόλη μας.

Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θέσαμε ως προτεραιότητα την ανάγκη να υπάρχει κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας μεταξύ όλων των δημοτικών παρατάξεων, όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Νέας Ερυθραίας, της Εκάλης και της Κηφισιάς. 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα του Δήμου και των συμπολιτών μας. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα, ούτε παράταξη.

Τώρα που οι εκλογές έφτασαν, είναι η ώρα να αντιληφθούμε πως ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. 

Αφήσαμε ήδη στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και αναδείξαμε αυτά που μας ενώνουν. 

Από τη Δευτέρα +εργαζόμαστε σαν μία δημοτική ομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με πολλές τάσεις και συνιστώσες, αλλά με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση των συμπολιτών μου.

Είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξουν την Κυριακή αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργάζεται, να παράγει έργο, να είναι αποτελεσματικός και κυρίως να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet