Ορίστηκαν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτική

Ορίστηκαν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Κηφισιάς

Ορίστηκαν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς, στους οποίους ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

  1. Στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κομιανό την εποπτεία του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  2. Στη δημοτική σύμβουλο Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου την εποπτεία του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  3. Στη δημοτική σύμβουλο Γεωργία (Ζέτη) Κασιμάτη την ευθύνη των: α) Δημοσίων – Διεθνών Σχέσεων και εξεύρεσης χορηγιών, β) Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου.
  4. Στη δημοτική σύμβουλο Κυριακή (Σάντυ) Πατρινού – Ντελ Τόρο την εποπτεία και ευθύνη της Νομικής Υπηρεσίας. 
  5. Στον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Παπανικολόπουλο την εποπτεία του Γραφείου Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την πρόσθετη ευθύνη του ελέγχου νομιμότητας και λειτουργίας των παραπάνω καταστημάτων.
  6. Στη δημοτική σύμβουλο Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ την ευθύνη λειτουργίας πεζοδρομιών και παιδικών χαρών (κατασκευή – συντήρηση – επισκευή – απελευθέρωση εμποδίων – διαμόρφωση – διαρρύθμιση – εξωραϊσμός).
  7. Στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παντελεάκη την εποπτεία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.
  8. Στη δημοτική σύμβουλο Κλεοπάτρα Χατζοπούλου την εποπτεία των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.
  9. Στον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Ζαπάντη την εποπτεία του Α ́ΚΑΠΗ Κηφισιάς.
  10. Στον δημοτικό σύμβουλο Νικήτα Κόκκαλη την εποπτεία του ΚΑΠΗ της Ν. Ερυθραίας.
  11. Στη δημοτική σύμβουλο Ευγενία Παπαδήμα την ευθύνη της σωστής λειτουργίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΕΒΕΝΗΣ.
  12. Στη δημοτική σύμβουλο Χριστίνα – Μαρία Τσιάμα την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» και υπεύθυνη Μουσειακής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ».

Επίσης ορίζονται ως άμισθοι σύμβουλοι του Δήμου οι εξής:

  1. Σταύρος Απέργης, οικονομολόγος για θέματα Οικονομίας.
  2. Δημήτρης Αγγελίδης, σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα Ανάπτυξης.
  3. Ιωάννης Σκλάβος, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. για θέματα Ασφαλείας.
  4. Νίκος Λιόλιος για θέματα Πληροφορικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet