Πλήθος κόσμου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς
Πολιτική

Πλήθος κόσμου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας ανοικτή πολιτική εκδήλωση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς.

Η έναρξη της εκδήλωσης, που είχε ως στόχο την εγγραφή νέων μελών, καθυστέρησε για μία περίπου ώρα αφού η προσέλευση των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη, ξεπερνώντας, όπως ενημερώνει η Οργάνωση Μελών, κάθε προσδοκία. «Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μικρή για να φιλοξενήσει όλους εκείνους τους προοδευτικούς πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας, αλλά και της Εκάλης, που επιθυμούν να πάρουν μέρος ενεργά στο εγχείρημα ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών.

Βασικός εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο γραμματέας και βουλευτής του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είναι και μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς.

Ο κ. Π. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Ν.Δ. μετά τις εκλογές του Ιουλίου, που, όπως είπε, «οδηγούν σε αδιέξοδο την κοινωνία» και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο που έχει προγραμματιστεί την άνοιξη.

Ειδικότερα υπογράμμισε την ανάγκη συνάντησης με τον κόσμο του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, αλλά και των ανένταχτων της Αριστεράς, που είναι, όπως σημειώθηκε, ένα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που εντάσσονται τελευταία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αναλυτική αναφορά στα τρέχοντα ευρωπαϊκά και διεθνή ζητήματα έκανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Στουκογιώργος, αλλά και της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς.

Την εκδήλωση, που άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς, Στάθης Γρίβας, αναφερόμενος στον προγραμματισμό της οργάνωσης το επόμενο χρονικό διάστημα, τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τις παρεμβάσεις τους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από την Προοδευτική Συμμαχία, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Δύναμης Ζωής Γιώργος Μπαλάφας και Μάριος Αθανασίου.

Παρούσα ήταν και η δημοτική παράταξη Κοινωνία Παρούσα, εκπροσωπούμενη από τις κοινοτικές συμβούλους Κηφισιάς, Αγγελική Βάρελη και Νέας Ερυθραίας Χρύσσα Προβατίδου, λόγω του γεγονότος ότι εκείνη την ώρα συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Αγγελική Παπάζογλου, ήταν αδύνατον να παρευρεθεί.

Επίσης, λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλαν μηνύματα και εκπροσωπήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και Κώστας Ζαχαριάδης.

Με την ευκαιρία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης και έγινε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική της ενίσχυση, με τον πρώτο λαχνό να κερδίζει ένα δωρεάν τετραήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, προσφορά του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως επισημαίνει η Ο.Μ., τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν νέες πρωτοβουλίες της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς με στόχο πάντα το περαιτέρω άνοιγμα του κόμματος στην τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet