ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ: «Ποιος καλοτρύγησε την εξουσία, κ. Θωμάκο;»
Πολιτική

ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ: «Ποιος καλοτρύγησε την εξουσία, κ. Θωμάκο;»

Ο συνδυασμός ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ απαντά σε ανακοίνωση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου (βλέπε δημοσίευμα Γ. Θωμάκος: «Προκαλεί τη Δημοκρατία η απερχόμενη διοίκηση»), σχετικά με το ζήτημα της ένστασης που έχουν καταθέσει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και αφορά στην ακριβή καταγραφή του ονόματος του κ. Γ. Θωμάκου στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Για 29 ανακριβείς εγγραφές ονομάτων στο ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Θωμάκου μιλά η ανακοίνωση του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, με επικεφαλής τον Νίκο Χιωτάκη και διερωτάται γιατί «ο νέος δήμαρχος προσπαθεί να δώσει μαθήματα δημοκρατικού ήθους κατηγορώντας παλιούς και νέους συναδέλφους του, όταν ο ίδιος στήριζε την εξουσία ως στέλεχος του Δήμου Κηφισιάς».

Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Με κατάπληξη διαβάσαμε στον ημερήσιο Τύπο την ανακοίνωση του κ. Γεωργίου (Γιώργου) Θωμάκου σχετικά με την ένσταση των συναδέλφων – υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κ. Βασιλείου Βάρσου, της κ. Ασπασίας (Νίνας) Βλάχου, της κ. Αρχοντίας – Ηλιάνας Στεφανάκου. Ανακοίνωση που βρίθει ύβρεων, ανακριβειών και άγνοιας νομικών θεμάτων και διαδικασιών.

Σαν να μην έφθαναν ωστόσο όλα αυτά, η δήλωση – παραλήρημα, προσπαθεί να δώσει μαθήματα δημοκρατικού ήθους, σεβασμού στον πολίτη και εντιμότητας, κατηγορώντας και προσβάλλοντας συλλήβδην πρώην (νέους και παλιούς) συναδέλφους του.

Αλήθεια, μπορεί ο κ. Θωμάκος να απαντήσει στον Κηφισιώτικο λαό, ποιος εξέθρεψε, στήριξε και ποιος καλοτρύγησε (όπως ισχυρίζεται) την εξουσία, όταν ο ίδιος συμμετείχε ενεργά σε αυτήν ως στέλεχος της διοίκησης του Δήμου (πότε ως αντιδήμαρχος ή ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ή ως πρόεδρος Νομικών Προσώπων Άθλησης και Πολιτισμού από το 1994), στηρίζοντας μάλιστα όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα;

Ενώ ο κ. Θωμάκος είναι δικηγόρος, εμφανίζεται ως «σωτήρας», αλλά δεν γνωρίζει βασικές νομικές διατάξεις, παραποιώντας συνειδητά τα πραγματικά στοιχεία της ένστασης και απειλώντας τους συναδέλφους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους σε «μόνιμη δημοτική απαξία».

Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι ο κ. Θωμάκος, ως επικεφαλής του συνδυασμού του, συνέταξε ένα ψηφοδέλτιο με 29 μάλιστα, και όχι με μία ή δύο ανακριβείς εγγραφές ονομάτων, που κατέστησαν το ψηφοδέλτιο του, μη σύννομο.

Αυτό όμως επισημαίνουμε, ότι δεν αποτελεί ένα απλό τυπικό θέμα, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν, αλλά αποδεικνύει περίτρανα την ανεπάρκεια και την «ουσία» των δυνατοτήτων τους .

Άλλωστε, για ποιο λόγο ζητάει δημόσια την παραίτηση από τη συζήτηση της προσφυγής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων;

Με τέτοια δείγματα γραφής μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας τι είδους διοίκηση θα ασκήσουν σε έναν Δήμο της ευρύτητας του Καλλικράτειου Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet