Στην παράταξη του Νίκου Χιωτάκη η Αγγελική Κανελλακοπούλου
Πολιτική

Στην παράταξη του Νίκου Χιωτάκη η Αγγελική Κανελλακοπούλου

Στην παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη προσχώρησε η κ. Αγγελική Κανελλακοπούλου.

Σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται: Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη την κ. Αγγελική Κανελλακοπούλου, φιλόλογο, ακτιβίστρια με σημαντική παιδαγωγική, κοινωνική κι επιστημονική δράση. Η κ. Αγγελική Κανελλακοπούλου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης δήλωσε:
«Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη, την Αγγελική Κανελλακοπούλου! +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας, για να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη με ορίζοντα όχι τις εκλογές του Μαΐου, αλλά την επόμενη θητεία».

Η κ. Κανελλακοπούλου δήλωσε: «Έχοντας υπηρετήσει για κοντά τριάντα χρόνια στην εκπαίδευση (φιλόλογος στη Γερμανική Σχολή Αθηνών με εικοσαετή θητεία σε διευθυντική θέση), προσπαθώ να εμφυσήσω στις μαθήτριες και τους μαθητές μου τη σημασία της αποφυγής της απάθειας μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την ενεργό συμμετοχή. Θεωρώ πως έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή που μπορώ να εφαρμόσω αυτά που πιστεύω και στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τίποτε δεν βελτιώνεται, αν κάποιος δεν βρεθεί να ασχοληθεί με αυτό. Αποφάσισα λοιπόν να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα την τεχνογνωσία μου συνδυασμένη με τον απαραίτητο για τη ζωή ιδεαλισμό.

»Ο Νίκος Χιωτάκης είναι ο πλέον κατάλληλος υποψήφιος δήμαρχος, για να ξαναδώσει στον Δήμο μας την αξιοπρέπεια που του αρμόζει καθώς η μεγάλη πείρα του στην αυτοδιοίκηση, εντοπίζοντας και ο ίδιος τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης και έχοντας συγκεντρώσει μια ομάδα πολύ αξιόλογων ανθρώπων γύρω του, μπορεί και θα δώσει τις λύσεις που είναι απαραίτητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet