Διπλή συνεδρίαση Δ.Σ. Κηφισιάς στις 15/10
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δ.Σ. Κηφισιάς στις 15/10

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 19:30 και στις 20:00,  στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος», στο δημαρχείο του Δήμου, επί των οδών Διονύσου και Μυρσίνης.

Μοναδικό θέμα της πρώτης συνεδρίασης είναι:

Λήψη απόφασης επί της 523/2014 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά την έγκριση ταμειακού απολογισμού του Δήμου οκ. έτους 2013 (άρθρο 163 Ν. 3463/2006).

Στη δεύτερη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

A. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου.
Β. Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως (διάρκεια συζήτησης: μία ώρα).
Γ. Έκτακτα θέματα.
Δ. Τακτικά θέματα.

 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή αγωγού ακαθάρτων λόγω φθοράς υλικών στις οδούς Ολύμπου, Κύπρου και Αναβρύτων στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς».
 2. Λήψη απόφασης επί των αιτήσεων ενδιαφερομένων για εθελοντική εργασία στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.
 3. Λήψη απόφασης επί της 550/2014 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρείας «Ευάγγελος Χατζηγιαννάκης», να παραστεί ενώπιον του ΙΑ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
 4. Λήψη απόφασης επί της 396/2014 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής του δικηγόρου κ. Δεμερτζή για να παραστεί ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
 5. Λήψη απόφασης επί της 407/2014 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρείας «Ευάγγελος Χατζηγιαννάκης» και ειδικότερα στους δικηγόρους Ευάγγελο και Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη για να παραστούν ενώπιον του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.
 6. Λήψη απόφασης επί της 575/2014 εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά τον καθορισμό αμοιβής του δικηγόρου κ. Νικολάου να παραστεί ενώπιον του Δ΄ Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
 7. Λήψη απόφασης επί της 40/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για τοποθέτηση οριοδεικτών στην συμβολή των οδών Δρόσου και Τατοΐου στην Κηφισιά.
 8. Λήψη απόφασης επί της 79/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης για: α) την μετατροπή της οδού Έρσης στην Εκάλη σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και β) την απαγόρευση στάθμευσης έναντι εισόδου – εξόδου γκαράζ στην οδό Αλκαίου στην Εκάλη.
 9. Λήψη απόφασης επί της 74/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά την αμφιδρόμηση της οδού Αφροδίτης σ΄ όλο το μήκος της και της οδού Σπανουδάκη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Αγράμπελης στην Κηφισιά.
 10. Λήψη απόφασης επί της 41/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την αντιδρόμηση της οδού Επτανήσου στην Κηφισιά, από την Αγ. Παντελεήμονος έως την οδό Χειμάρας.
 11. Λήψη απόφασης επί της 42/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την μετατροπή της οδού Σεμέλης σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.
 12. Λήψη απόφασης επί της 52/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά την τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 22/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως προς τη συμπληρωματική κυκλοφοριακή ρύθμιση στον πεζόδρομο της οδού Ελύτη.
 13. Λήψη απόφασης επί της 43/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην οδό Θράκης 12 στην Κηφισιά.
 14. Λήψη απόφασης επί της 39/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης αποκλειστικά για τα οχήματα στον Παιδικό Σταθμό επί της οδού Δηληγιάννη 2 στην Κηφισιά.
 15. Λήψη απόφασης επί της 55/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την παραχώρηση θέσεων στάθμευσης αποκλειστικά για τα οχήματα με πρόσβαση στον Παιδικό Σταθμό «Tender Age» επί της οδού Κρήτης 20 και στο Νηπιαγωγείο «Τρυφερή ηλικία» επί της οδού Σπάρτης 26 στην Κηφισιά.
 16. Λήψη απόφασης επί της 56/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης στην Ψυχιατρική κλινική «ΓΑΛΗΝΗ» στην οδό Χαρ. Τρικούπη 161 στην Κηφισιά.
 17. Λήψη απόφασης επί της 59/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης έναντι φαρμακείου, που στεγάζεται επί της οδού Λεβίδου 5 στην Κηφισιά.
 18. Λήψη απόφασης επί της 62/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για τοποθέτηση πινακίδας αναγγελίας κινδύνου (Κ-1α) επί της οδού Άνδρου στην Κηφισιά.
 19. Λήψη απόφασης επί της 64/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας για την εγκατάσταση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας.
 20. Λήψη απόφασης επί της 68/2014 εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για αποξήλωση ελαστικών μειωτήρων ταχύτητας επί της οδού Ερυμάνθου στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet