Συνεδριάζει την Τετάρτη 17/6 το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17/6 το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση αντικατάστασης αγωγών στο αντικείμενο του έργου «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων Δήμου Κηφισιάς» με σχετική πρόταση προς την Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου.
 2. Λήψη απόφασης για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτες πυροπροστασίας σε δημοτικά κτήρια».
 3. Σύσταση και λειτουργία Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας (Σ.Π.ΠΑ).
 4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων στην περιοχή Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς».
 5. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Περιφράξεις Παιδικών Χαρών του Δήμου Κηφισιάς».
 6. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής και επιστροφή εγγυητικής επιστολής του έργου «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού 2016».
 7. Επιχορηγήσεις Πολιτιστικών Συλλόγων έτους 2020.
 8. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «αναψυκτήριο», (πρώην ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ), σε ακίνητο επί της οδού Διομήδους Κυριακού 15, Ο.Τ. 36, Κηφισιά.
 9. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του κυλικείου έμπροσθεν του κτιρίου της ΔΟΥ Κηφισιάς, επί της οδού Αχαρνών 43, με τη διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας.
 10. Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας του ΙΙΕΚ MASTER, Σ.Χ.πο. με την ειδικότητα του Τεχνικού Δασικής Προστασίας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης Ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής Προστασίας.
 11. Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας του ΙΙΕΚ MASTER, Κ.Μ.πο. με την ειδικότητα του Τεχνικού Δασικής Προστασίας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης Ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής Προστασίας.
 12. Κοπές δένδρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet