Συνεδριάζει την Τρίτη 9/6 το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας
google.gr/maps
Πολιτική

Συνεδριάζει την Τρίτη 9/6 το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 9 Ιουνίου, στις 19:30 το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας, στο κτήριο της οδού Λουκή Ακρίτα 4. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία των μελών του Συμβουλίου, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αίτημα για παραχώρηση προς το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας «ΚΕΜΜΕ», της διαχείρισης του Δημοτικού θεάτρου Ν.Ερυθραίας επί των οδών Ιωάννας Δρυμπέτη και Κερκύρας.
  2. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ της πλατείας Πλαστήρα στη Νέα Ερυθραία.
  3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοινότητα  Νέας Ερυθραίας επί των οδών Κολοκοτρώνη και Τατοΐου.
  4. Οριοθέτηση εισόδων πάρκινγκ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αρ.80 στη Νέα Ερυθραία.
  5. Εγκατάσταση μεταλλικών εμποδίων στη συμβολή των οδών Βρυούλων & Κυδωνίων αρ.10 στη Νέα Ερυθραία.
  6. Διαβίβαση δικαιολογητικών για έλεγχο και απόφαση χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στην εταιρεία «LOW BAR E.E.», για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ» (καφετέρια-μπαρ) με δ.τ. «LOW 1», επί της οδού Στροφυλίου & Χαριλάου Τρικούπη 146, στη ΔΕΝ Ερυθραίας για χρονικό διάστημα ενός έτους.
  7. Διαβίβαση δικαιολογητικών για έλεγχο και απόφαση χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στην εταιρεία «LOW BAR E.E.»,για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ» ( καφετέρια-μπαρ) με δ.τ «LOW 2», επί της οδού Στροφυλίου & Χαριλάου Τρικούπη 146, στη Νέα Ερυθραία για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet