Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 24 Αυγούστου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 24 Αυγούστου

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο-ψητοπωλείο), επί της οδού Αγ. Γεωργίου αρ. 2, στην Κηφισιά, στη Γλύκα Αγγελική του Γεωργίου.
  2. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Χελιδονούς αρ. 8, στο όνομα της εταιρείας «Τροφοδοσίες Σωτήριος Αντωνάκης & Σια Ε.Ε.».
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο-ψησταριά), επί της οδού Φραγκοπούλου 8 & Εσπέρου, στην Κηφισιά, στον κ. Κουκουράκη Εμμανουήλ. Το θέμα απανεισάγεται κατόπιν της υπ. αριθμ. πρωτ. 27663/23-06-2015 αίτησης θεραπείας του κ. Κουκουράκη Εμμανουήλ που αφορά την υπ. αριθμ. 76/2015 απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.
  4. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για τη μείωση ταχύτητας των οχημάτων επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για τη μείωση ταχύτητας των οχημάτων επί της οδού Σόλωνος στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη στη συμβολή των οδών Παλλήνης και Τριπολιτσάς και ρυθμιστική πινακίδας (Π-2)STOP επί της οδού Παλλήνης στη συμβολή της με την οδό Τριπολιτσάς, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη πάνω στη νησίδα που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Χαρ. Τρικούπη στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Σαρανταπόρου, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για απαγόρευση στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ, επί της οδού Παπαδιαμάντη αρ. 10, στο Ο.Τ. 80, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Αυγής, στη συμβολή της με την οδό Αγραύλης στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: « Κατασκευή διάβασης πεζών και τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών στην οδό Αθανασίου Διάκου, έμπροσθεν του αρ. 4, πριν από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Κυριακής, μεταξύ των Ο.Τ. 139 και 122, στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί των πεζοδρομίων στη συμβολή των οδών Δηληγιάννη αρ. 10 και Στροφυλίου, στο Ο.Τ.86, στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση των οδών Διονύσου και Μυρσίνης στην Κηφισιά».
  13. Έγκριση αιτήματος δημοτών για ονομασία τμήματος της οδού Χρ. Μαντέλλα στην περιοχή του Γράμμου-Φοίνικα.
  14. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Άργους, Αιγίου και Πάρνηθος στην περιοχή Αδάμες στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet