Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 15 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 15 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 218 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης τροφοδοσίας αρμακείου επί της οδού Κοραή 30 στην Κηφισιά».
  2. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Ζηρίνη στο τμήμα από τη Λ. Κηφισίας έως την οδό Αναβρύτων στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση των οδών Τσόκρη και Μουστάκα στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Δέσμευση θέσεων στάθμευσης μόνιμων κατοίκων σε τμήματα των οδών Πηγών, Αγραύλης και Αυγής του Δήμου Κηφισιάς».
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης, καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. Έτος 2019.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις δράσεις οι οποίες θα πρέπει να περιληφθούν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Κηφισιάς και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. Έτος 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet