Υποψήφια με τον Γιώργο Θωμάκο η Βάσω Κολοβού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γιώργο Θωμάκο η Βάσω Κολοβού

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με την κ. Βάσω Κολοβού, που θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Η κ. Βάσω Κολοβού ενεργή πολίτης της Κηφισιάς και αντιπρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου, καθώς και του Συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο Νίκης της
Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Είναι διακεκριμένη για την κοινωνική δράση της, τις ανθρώπινες ευαισθησίες και τις οργανωτικές ικανότητές της. Μαζί με την κ. Κολοβού θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο: Σύγχρονο Δήμο, Ελπίδας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Η κ. Βάσω Κολοβού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δραστηριοποιούμαι εδώ και δέκα χρόνια σε τομείς κοινωνικής προσφοράς και την εμπειρία μου αυτή επιθυμώ να χρησιμοποιήσω προκειμένου να βοηθήσω συνανθρώπους μου που έχουν την ανάγκη μας. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, με στόχο να βοηθήσω τη γειτονιά μου και τον Δήμο μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet