Υποψήφια με τον Γιώργο Θωμάκο η Νίνα Βλάχου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γιώργο Θωμάκο η Νίνα Βλάχου

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η δημοσιογράφος και πρώην αντιδήμαρχος Νίνα –Ασπασία Βλάχου. Η κ. Βλάχου θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, υποδεχόμαστε στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης τη δημοσιογράφο και τ. αντιδήμαρχο Κηφισιάς κ. Νίνα Βλάχου, που θα δώσουμε μαζί τον ευγενικό αγώνα των δημοτικών εκλογών. Η γνωστή στο πανελλήνιο δημοσιογράφος διακρίθηκε φυσικά και στον Δήμο μας κατά τις δύο θητείες της, τόσο ως αντιδήμαρχος Πολιτών και Αλληλεγγύης, όσο και ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.

»Αεικίνητη, πάντοτε υπερδραστήρια και πολυγραφότατη, ενώ προσφέρει -πολλές φορές αθόρυβα- δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σήμερα, είναι πρόεδρος Πανελλήνιας Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, παράρτημα Κηφισιάς.

»Η συμμετοχή της ενισχύει το όραμά μας  για έναν Σύγχρονο Δήμο με Δημόσιο Ήθος και Κοινωνικό Πρόσωπο».

Η κ. Βλάχου από την πλευρά της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές του Μαΐου 2019, κορυφαίο  πρόσημο αποτελεί η διαμόρφωση μιας ενιαίας χάρτας  συνεργασιών και δημιουργικών παρεμβάσεων, με επίκεντρο τον άνθρωπο! Ο κάθε συμπολίτης μας, ζώντας μέσα στη δίνη της μίζερης  εποχής μας έχει  ζωτική ανάγκη από μία δημοτική αρχή που θα προσβλέπει πρώτιστα και πάνω από όλα, στην αναπτυξιακή προοπτική της  πάλης του με την καθημερινότητα μέσα στον αχό των τριών ενοτήτων που στολίζουν τον κάλλιστης ομορφιάς ιστορικό Δήμο μας.

»Γι΄ αυτό το λόγο, πιστεύω ότι οδεύοντας προς τις εκλογές του Μαΐου, οφείλουμε να επιλέξουμε τη σωστή διαδρομή… Τη διαδρομή εκείνη  που θα μπορεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη μας προς μια δημοτική αρχή, η οποία πρώτιστα  θα πρεσβεύει την ειλικρίνεια και την  εντιμότητα απέναντι σε όλους! Στοιχεία σπάνια , και  δυνατά προτερήματα, παραθύρια αισιοδοξίας, για τη συνέχιση της γόνιμης προσπάθειας που καταβάλει ενσυνείδητα και η σημερινή Δημοτική Αρχή, απέναντι στα όποια προβλήματα, επιδιώκοντας πάγια με  σύνεση σεμνότητα και σοβαρότητα λύσεις υπέρ των πολιτών.

»Μέσα σε αυτό το πνεύμα, και ύστερα από την απόφασή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την προαγωγή ποιότητας της ζωής μας, με καθαρή σκέψη, θέτω δημόσια την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος, ανταποκρινόμενη στην ευγενική πρόσκληση του δημάρχου Κηφισιάς, κ. Γιώργου Θωμάκου. Ευελπιστώ ότι είμαι σε θέση να προσθέσω  και την όποια δική μου δυναμική  στην επίτευξη  των  προγραμματικών  στόχων του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης. Με αίσθημα ευθύνης, με αγάπη περισσή για τον τόπο μας, για το μέλλον της νεολαίας μας, για την ανακούφιση των ατόμων με ειδικές ικανότητες, και των υπερηλίκων μας, για το πιο φωτεινό αύριο του Δήμου μας.

»Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και  δημόσια τον πρώην δήμαρχο, αγαπητό κ. Νίκο Γ. Χιωτάκη, ο οποίος κατά τη συνεργασία μας με  τίμησε με καίριες αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες, προσθέτοντας μου εμπειρίες.

»Ευχαριστώ και όλους  τους συναδέλφους και συνεργάτες, αιρετούς και μη, συνταξιδιώτες μου τα προηγούμενα χρόνια, σε ένα δύσκολο ταξίδι με… εξάντα τη θέληση της ειλικρινούς προσφοράς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet