Υποψήφιος με τον Γ. Θωμάκο ο Κ. Κουσάνας
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γ. Θωμάκο ο Κ. Κουσάνας

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο κ. Κωνσταντίνος Κουσάνας ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του δεύτερου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης τον κ. Κωνσταντίνο Κουσάνα, χημικό μηχανικό, με θητείες διευθυντή σε μεγάλες εταιρείες, Πρόεδρο του Συνοικιακού Συμβουλίου Εθνικιστών και Αναπήρων Νέας Ερυθραίας και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.

»Με την εμπειρία του στην Επιχειρηματικότητα και την κοινωνική ενεργητικότητά του θα προωθήσουμε από κοινού το όραμά μας για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με ήπια Ανάπτυξη και Καινοτομίες».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουσάνας δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του δημάρχου κ. Θωμάκου Γιώργου να ενισχύσω τη Συμμαχία Πολιτών για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη.

»Ως ημικός Μηχανικός, ενεργό στέλεχος της βιομηχανίας, θα ενισχύσω την μεγάλη προσπάθεια που ήδη γίνεται σε τομείς όπως Βιώσιμη Ανάπτυξη,  Περιβάλλον, Ενέργεια Τεχνολογία, Καινοτομίες. 

Ως πρόεδρος Συνοικιακού Συμβουλίου στην Νέα Ερυθραία, θα επικεντρώσω στην βελτίωση πολλών θεμάτων που αφορούν τις γειτονιές και την καθημερινότητα των δημοτών. 

»Ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, θα συνεργαστώ στενά με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στα σχολεία μας.

»Πιστεύω στο όραμα του δημάρχου μας για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξή του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet