Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 12 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 12 Σεπτεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής) – επιχείρηση αναψυχής (καφέ σε διερχόμενους), επί της οδού Ελαιών αρ. 34, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «LA NOUVELLE CIGALE ΙΚΕ».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) – επιχείρηση αναψυχής (μπαρ), που βρίσκεται το 18ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία Γ. Διονυσιώτης Α.Ε., με διακριτικό τίτλο HEAVEN PARADISE CLUB.
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Σωκράτους αρ. 8, στο Ο.Τ. 123-124, στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Αχαΐας αρ. 11, στο Ο.Τ. 532, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Πατριάρχου Μαξίμου αρ. 9, στην Κηφισιά».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στην πλατεία του Άλσους Κηφισιάς «Δημ. Ζωμόπουλος» (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010).
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου – αναψυκτηρίου εντός  του Άλσους Κηφισιάς «Δημ. Ζωμόπουλος» (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου – αναψυκτηρίου εντός της πλατείας «Ηρώων Πολυτεχνείου» στη Ν. Κηφισιά (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet