Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 3 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 3 Οκτωβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος»του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος – επιχείρηση λιανικής διάθεσης  τροφίμων και ποτών (πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής) επί της οδού Δροσίνη αρ. 18, στην Κηφισιά, στον κ. Ζέρβα Βασίλειο του Ανδρέα.
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  – επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (εστιατόριο), επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 12, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΓΙΩΒΑ ΕΣΤΙΑΣΗ ΙΚΕ».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος – επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) και επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια – αναψυκτήριο), στη συμβολή των οδών Κυριαζή αρ. 40 και Κασσαβέτη, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Food Center Α.Ε. Ειδών Διατροφής».
  4. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος – επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο – κυλικείο), επί της Λ. Κηφισίας 310, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Θ. Βασιλόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Ευριπίδης Καφέ».
  5. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος – κέντρο διασκέδασης, στο 16ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «LAR B. Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» και με διακριτικό τίτλο «LAR B. ΜΙΚΕ».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς για την άσκηση των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων έτους 2017 (άρθρο 83, παρ. 1 περ. γ του Ν.3852/2010).
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Σκιάθου αρ. 2, στο Ο.Τ. 304, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στις εισόδους γκαράζ επί της οδού Μεγαλοπόλεως αρ. 12Α, 12Β και 12Γ, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Σεμέλης, στη συμβολή της με την οδό Αγ. Κυριακής, στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Κανάρη στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Δήμητρος στην Κηφισιά».
  12. Νέα ονομασία τμήματος της οδού Χρ. Μαντέλλου ή Μαντέλλα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Γράμμου – Φοίνικα, μεταξύ των οδών Αγράμπελης και Ήρας.
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την διατήρηση ή κατάργηση θέσης κενωθέντος περιπτέρου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Δηληγιάννη 60, στην Κηφισιά.
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την θεσμοθέτηση διαστήματος αφιερωμένου στον ευπρεπισμό των πεζοδρομίων της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου – αναψυκτηρίου εντός της πλατείας «Ηρώων Πολυτεχνείου» στη Ν. Κηφισιά (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet