«Ένα αστέρι, πέφτει, πέφτει» με τη Μ. Κανά στα Μενάνδρεια 2020
Πολιτισμός

«Ένα αστέρι, πέφτει, πέφτει» με τη Μ. Κανά στα Μενάνδρεια 2020

H μουσική βραδιά «Ένα αστέρι, πέφτει, πέφτει» με τη Μελίνα Κανά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Κολοκοτρώνη & Κύπρου, Νέα Ερυθραία), για τα Μενάνδρεια 2020.

Η αισθαντική ερμηνεύτρια Μελίνα έχει δώσει παλμό και κατεύθυνση στο ελληνικό τραγούδι, όπως σημειώνει ο Δήμος Κηφισιάς, με τραγούδια που την ανέδειξαν και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Συνθέσεις των Άκη Πάνου, Απόστολου Καλδάρα, Γιώργου Ζαμπέτα, Γιάννη Σπανού, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα που έγραψαν ιστορία. Η ηχώ της νοσταλγίας των τραγουδιών της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, η σεμνή μορφή της, αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο και στις ψυχές όλων, συντροφιά εκείνο το βράδυ, συμπληρώνουν οι διοργανωτές.

Μουσικοί: Γιώργος Παχής – ενορχήστρωση προγράμματος & μπουζούκι, Βαγγέλης Κονταράτος – κιθάρες, Βασίλης Αρμένης – ακορντεόν & πλήκτρα.

Το ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

  1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
  2. Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  3. Oι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις, από Τετάρτη 26/8, ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στον τηλ. αριθμό: 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet