Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων
Πολιτισμός

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων

Σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια μας ταξίδεψαν ο Απόλλωνας Κουσκουμβεκάκης και ο Monsieur Minimal στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Δήμου Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Hρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Σε ιδανικές συνθήκες και περιβάλλον, μέσα από τους ήχους της φύσης και των «Ηχοχρωμάτων» οι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το νεανικό κοινό και τράβηξαν το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων. Πάνω από 600 άτομα όλων των ηλικιών γέμισαν το πάρκο, δίνοντας μοναδικό παλμό στη βραδιά. Τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή σκηνή και οι οθόνες που πρόβαλλαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας εικόνες και video που αναδείκνυαν τις μουσικές και ταίριαζαν με τον χώρο.

«Τα Ηχοχρώματα δίνουν χρώμα στις μελωδίες φέρνοντας κοντά διαφορετικά είδη μουσικής, εδώ και πέντε χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σταύρος Ζαπάντης, εμπνευστής ενός θεσμού που ο κόσμος έχει αγαπήσει και τιμήσει με την παρουσία του.

Το πλούσιο τρίωρο πρόγραμμα ξεκίνησε με τον διακεκριμμένο μαέστρο, ενορχηστρωτή και σολίστα Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη και πολύπλευρη παρουσία στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο και με ερμηνεύτρια την Ειρήνη Τουμπάκη μας παρουσίασε τις δικές του συνθετικές ικανότητες στα ωραιότερα τραγούδια της δισκογραφίας του και μας ταξίδεψε σε γνωστές μελωδίες μεγάλων συνθετών.

Ακολούθησε χορός με έναν από τους πιο ευχάριστους εκφραστές της pop μουσικής τον Monsieur Minimal. Λαμπερός με electronica πινελιές στα κομμάτια του και ανατρεπτικές διασκευές κατάφερε να οδηγήσει τους παρευρισκόμενους σε ένα όνειρο φθινοπωρινής νύχτας.

Στο 5ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Ευάγγελος Αυλήτης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Κούτση, Γιώργος Κομιανός, Νικήτας Κόκκαλης, Ευγενία Παπαδήμα και Γιάννης Παντελεάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet