Αναμνήσεις από το παρελθόν στην Κηφισιά στις 16/5
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Αναμνήσεις από το παρελθόν στην Κηφισιά στις 16/5

Με αναμνήσεις προηγούμενων δεκαετιών γέμισε ο Δήμος Κηφισιάς την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια» από τη λέσχη φίλων παλαιού αυτοκινήτου ΦΙΛ.ΠΑ., αφιερωμένος στον εμπνευστή του Γιάννη Λαδάκη, ταξίδεψε τους πολίτες σε ρομαντικές και όμορφες εποχές.

Η συγκέντρωση των παλαιών αυτοκινήτων ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Ελαιών Νέας Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιώργος Παπαδόπουλος, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες με τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα.

Εκπληκτικές αντίκες ηλικίας από 30 ως 105 ετών, που δεν βλέπει κανείς στους δρόμους, βγήκαν από τα γκαράζ και στολίστηκαν με το «στεφάνι» του Μαΐου, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Για πρώτη φορά συμμετείχαν και παιδικά οχήματα με πεντάλ. Τα οχήματα διέσχισαν τους δρόμους της Κηφισιάς και κατέληξαν στην Εκάλη. Η εκδήλωση της ΦΙΛ.ΠΑ. πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς και του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς», στο πλαίσιο της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς η οποία πραγματοποιείται στο άλσος Κηφισιάς έως τις 23 Μαΐου, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet