Αυλαία με τη μουσική του Σπανουδάκη  για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυλαία με τη μουσική του Σπανουδάκη για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου Κηφισιάς

Τα καλοκαιρινά τους ταξίδια έκαναν τα παιδιά του Καλοκαιρινού Παιδότοπου της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς, με όχημα τη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη, τα «Κύματα». Οι μαθητές και οι μαθήτριες, στα έξι σχολεία του Δήμου που φιλοξένησαν την καλοκαιρινή δραστηριότητα, άκουσαν τη μουσική Σπανουδάκη και αποτύπωσαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τα συναισθήματά τους.

Κάποια παιδιά χρησιμοποίησαν τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους και αποτύπωσαν στα μπλοκ ζωγραφικής τα όσα αισθάνθηκαν.

Κάποια άλλα εξωτερίκευσαν τα συναισθήματά τους με την τέχνη του χορού.

Μια όμορφη εμπειρία και η καλύτερη αυλαία για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου Κηφισιάς, ο οποίος φέτος φιλοξένησε 260 μαθητές. Λόγω της υγειονομικής κρίσης φέτος δεν πραγματοποιήθηκε γιορτή για τη λήξη του προγράμματος. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ωστόσο ενθουσίασε τα παιδιά  και ανέδειξε και μεγάλα ταλέντα στη μουσική, τον χορό και τη ζωγραφική.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα, Κατερίνα Καραλή, βράβευσε τις καλύτερες προσπάθειες.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, που φιλοξενείται ένα τμήμα του Καλοκαιρινού Παιδότοπου. Η Πωλίνα, αγαπημένη τραγουδίστρια και κάτοικος Κηφισιάς, θέλησε να βρεθεί κοντά στους μαθητές και να τους τραγουδήσει τα  πιο όμορφα, ταξιδιάρικα κι αγαπημένα μας τραγούδια, με τη μελωδική φωνή της.

Στο φετινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Καλοκαιρινού Παιδότοπου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς απασχολήθηκε έμπειρο προσωπικό, 80 εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί διαφορών ειδικοτήτων, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας του ΕΟΔΥ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet