Δήμος Κηφισιάς: Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας η διεξαγωγή της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Κηφισιάς: Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας η διεξαγωγή της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/5 η συνέντευξη Τύπου για την 66η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος» του δημοτικού καταστήματος της πόλης, η οποία ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 29/5 και θα διαρκέσει έως τις 14/6 στο καταπράσινο άλσος της πόλης.

Στο πάνελ της συνέντευξης ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς», Γιάννης Παντελεάκης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Ανθοκομικής Έκθεσης Γεώργιος Περγαντής, ενώ το συντονισμό είχε η η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Δήμου, Τέτα Τσετσέκου.

«Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, εκτός από παράδοση, είναι και μέσο παρακίνησης της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής», σημείωσε ο δήμαρχος για να προσθέσει ότι «φέτος, με τις υπάρχουσες συνθήκες, στόχος είναι η ομαλή διεξαγωγή του θεσμού, μέσω συγκρατημένης διαφήμισης και όχι το μεγάλο πλήθος».

Από την πλευρά του, ο κ. Παντελεάκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «λόγω των προσεχών καιρικών συνθηκών δεν είναι ακόμα γνωστή η ημέρα διεξαγωγής των εγκαινίων της Έκθεσης», ενώ σχετικά με τη φύση του εν λόγω γεγονότος υπογράμμισε ότι «θα πρόκειται περί λιτής τελετής έναρξης, για την αποφυγή μεγάλου συγχρωτισμού».

Από την πλευρά του ο κ. Περγαντής τόνισε ότι θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν τη φετινή Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet