Η θεατρική παράσταση «Κύριε Αττίκ… τελειώσαμε» την Τρίτη 8/9 στα Μενάνδρεια 2020
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η θεατρική παράσταση «Κύριε Αττίκ… τελειώσαμε» την Τρίτη 8/9 στα Μενάνδρεια 2020

Με τη θεατρική παράσταση «Κύριε Αττίκ… τελειώσαμε» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου συνεχίζονται, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), στις 20:30, τα Μενάνδρεια 2020.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας αλλιώτικος Αττίκ δοσμένος μέσα από τον βραβευμένο συγγραφέα Γιώργο Χριστοδούλου. Ένας μονόλογος του ταλαντούχου ηθοποιού Πέτρου Αποστολόπουλου, που εξελίσσεται σε διάλογο με ανύπαρκτα πρόσωπα επί σκηνής, υπαρκτά όμως στη ζωή του Αττίκ. Τις τελευταίες του στιγμές ο στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής αναπολεί και αναμετριέται με το παρελθόν του. Ο Αττίκ ζωντανεύει για λίγο στα μάτια μας, παραμένοντας πάντα ζωντανός στις καρδιές μας.

Συντελεστές:

  • Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου.
  • Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Φωτεινή Νταφοπούλου.
  • Φωτισμοί – Βίντεο – Τεχνική Υποστήριξη: Σάββας Σουρμελίδης.

Το ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

  1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
  2. Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  3. Oι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις, από Τετάρτη 26/8, ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στον τηλ. αριθμό: 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet