Η μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» την Παρασκευή 24 Ιουλίου από το Festival Κηφισιάς 2020
Μουσική-Χορός

Η μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» την Παρασκευή 24 Ιουλίου από το Festival Κηφισιάς 2020

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους φίλους της τέχνης να παρακολουθήσουν, στο πλαίσιο του Festival Κηφισιάς 2020, τη μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το κορίτσι του «Ποτέ την Κυριακή» έρχεται στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς για να «ζει μες στο τραγούδι» όπως ζει στις καρδιές μας.

Μέσα από την αισθαντικότητα της φωνής της Ρίτας Αντωνοπούλου θα ακτινοβολεί η Μελίνα «των παιδιών του Πειραιά», ο σύγχρονος μύθος της χώρας μας. Η Μελίνα θέλησε μαζί με τον Χατζηδάκι, τον Κακογιάννη, τον Κούνδουρο, τον Θεοδωράκη, να δείξουν ότι «υπάρχει μια άλλη Ελλάδα».

Σταυροφόρος της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, η εμβληματική της μορφή σφράγισε μιαν εποχή, γράφοντας τη δική της λαμπρή ιστορία.

Συντελεστές

Οι μουσικοί που συνοδεύουν τη Ρίτα Αντωνοπούλου -σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου- με μαέστρο τον σολίστ, συνθέτη κι ενορχηστρωτή Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, τον Σταύρο Καβαλιεράτο στο μπάσο και τον Μιχάλη Ατσάλη στην κιθάρα και το μπουζούκι.

Όπως ενημερώνει η διοργάνωση, θα υπάρχει δωρεάν διάθεση δελτίων εισόδου, την Πέμπτη και Παρασκευή 23 και 24 Ιουλίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στο δημοτικό κατάστημα της Εμμανουήλ Μπενάκη υπ’ αριθμόν 3 στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet