Θερμό χειροκρότημα στη 2η παράσταση του 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Θερμό χειροκρότημα στη 2η παράσταση του 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς

Η δεύτερη παράσταση του 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς φιλοξενήθηκε χθες, Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η θεατρική ομάδα ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρουσίασε το έργο «Πάμε Παράσταση» του Rick Abbot, σε σκηνοθεσία Μαρίας Χριστοδούλου. Το κοινό της Κηφισιάς, δείχνοντας την αγάπη του για το ερασιτεχνικό θέατρο, χειροκρότησε θερμά τους ηθοποιούς για την ξεκαρδιστική κωμωδία που παρακολούθησε. Στην παράσταση παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αχιλλέας Κουρέπης, που απένειμε τιμητική πλακέτα στον θίασο, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Παπαδόπουλος και η σκηνοθέτις της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κηφισιάς, Κική Αυγουστάτου.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 με το εξής πρόγραμμα:

  • Πέμπτη 14 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» του Λουΐτζι Πιραντέλλο από τη Θεατρική Ομάδα Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε σκηνοθεσία Νικόλα Μίχα.
  • Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Να ζει κανείς ή να συζεί;» βασισμένο στο έργο του Lawrence Casler «Μια βραδιά στο Θέατρο» από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια», σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.
  • Δευτέρα 18 Ιουνίου, ώρα 21:00: «Η λέσχη των τρελών» του Βαλεντίν Κατάγιεφ από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς, σε σκηνοθεσία Έλντας Φλέγκα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet