Μία βραδιά με τα «Τζαβαράκια» στα Μενάνδρεια 2014
Πολιτισμός

Μία βραδιά με τα «Τζαβαράκια» στα Μενάνδρεια 2014

Μία μουσική βραδιά… μεταξύ μας, με τα «Τζαβαράκια», θα παρουσιαστεί την Τρίτη 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2014» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Η διαχρονικότητα της μουσικής των αδελφών Γιώργου και Νίκου Τζαβάρα μας ταξιδεύει εδώ και 52 χρόνια στη μαγεία των μοναδικών, άφθαρτων στον χρόνο δημιουργιών τους. 

Οι αδελφοί Τζαβάρα ώριμοι και δημιουργικοί σε έναν διάλογο με τις κιθάρες τους, ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι χωρίς χάρτη, μία βραδιά πλημμυρισμένη από ανεπανάληπτες μελωδίες, τυλιγμένες από το φως της αθωότητας.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα των αδελφών Τζαβάρα στο facebook:

Την Τρίτη 26 Αυγούστου, στις 8:30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Δήμου Κηφισιάς, εμείς με τις κιθάρες μας, η Φιόνα και πολλοί αγαπημένοι μας φίλοι και αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα δημιουργήσουμε μία βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλους εσάς που μας στηρίζετε από τα πρώτα μας βήματα – παιδάκια 12 ετών – και για σχεδόν 52 χρόνια μέχρι σήμερα.

Μία βραδιά «μεταξύ μας», γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι! Σας προσκαλούμε να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα ωραιότερα τραγούδια, από τα μαγικά χρόνια των μπουάτ, από τις συνεργασίες μας με τους Μαρινέλλα, Γιάννη Πάριο, Κώστα Χατζή και τόσους άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες, όλα αυτά τα χρόνια!

Η συναυλία θα παρουσιαστεί στο αίθριο του Δήμου Κηφισιάς, επί των οδών Διονύσου και Μυρσίνης. Ώρα έναρξης: 20:30.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet