“Ματιά και κλείστρο” στο 2ο Γυμνάσιο
Πολιτισμός

“Ματιά και κλείστρο” στο 2ο Γυμνάσιο

Ομαδική έκθεση φωτογραφιών, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιείται από από 12 έως και 15 Μαΐου 2014, στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Όταν το όνειρο, κάποια στιγμή, σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις πραγματικότητα, μέσα από τη γνώση, το αρπάζεις και του δίνεις ζωή με την οπτική σου γωνία και γίνεσαι ένας μικρός καλλιτέχνης. Είναι το πείραμα και η θέληση που αύριο μπορεί να γίνει βιοπορισμός. Είναι η υποκειμενική ομορφιά της ψυχής ενός μικρού ανθρώπου, που θέλει να ειπωθεί όμως όχι με λόγια αλλά με εικόνες. Άλλοι το τολμούν για πρώτη φορά και άλλοι το αγάπησαν την πρώτη και του αφέθηκαν σε μια δεύτερη με πιο πολλές γνώσεις και πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Αναστάσης, η Νικολέτα, η Σοφία, η Ανδριάνα, η Εβελίνα, η Μαριλία, ο Κωνσταντίνος, η Σοφία, ο Χρυσόστομος, η Αουρόρα και ο Ανδρέας για πρώτη φορά παρέα με την Κυριακή, την Κατιάνα, την Κωνσταντίνα, τη Νικολίνα, την Αναστασία, τη Βιολέτα, την Άννα, τη Μαρία, τη Μάιρα, και τον Παναγιώτη για μία ακόμη, μαζί με τον καθηγητή και συντονιστή μας Παύλο Ζαμενόπουλο, σας προσκαλούμε να βιώσετε τις εμπειρίες και τις περιπλανήσεις μας στη χρονιά που τελειώνει μέσα από την ομαδική έκθεση φωτογραφίας, από τις 9 έως και τις 15 Μαΐου 2014, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Επιλογή φωτογραφιών, ηλεκτρονική επεξεργασία, επιμέλεια έκθεσης Παύλος Ζαμενόπουλος

Την αφίσα σχεδίασε και προσέφερε στην ομάδα η Κατερίνα Τριανταφυλλοπούλου

Εγκαίνια : Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 ώρα 18:30
Διάρκεια έκθεσης από 12 έως και 15 Μαΐου 2014
Ώρες λειτουργίας : 09:00-13:00
Τόπος: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς (Όθωνος και Πυθαγόρα 2 Κ. Κηφισιά)
Τηλ. 210 8019742 – 210 8081215
Ιστοσελίδα Λέσχης Φωτογραφίας: http://2gymkifisia-photoclub.blogspot.gr/

Οι φωτογραφίες της έκθεσης προσφέρονται προς πώληση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet