Με δύο θεατρικές παραστάσεις ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Με δύο θεατρικές παραστάσεις ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018

Με δύο θεατρικές παραστάσεις ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

Μετά από πολλές εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, το 4ο Φεστιβάλ Κηφισιάς αποχαιρετά το κοινό του με έναν θεατρικό μονόλογο και μια θεατρική παράσταση για παιδιά.

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) η εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζει την παράσταση «Απολυμένη», ένα έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη. Μία ιστορία της σύγχρονης εποχής για μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε τη δόξα, τη φήμη, το χρήμα και όλα αυτά της έφερναν κοντά της τη φιλία και την αγάπη. Ώσπου μια μέρα απολύεται… Τότε όλα μονομιάς χάνονται και το μόνο που μένει είναι ο εαυτός της τον οποίο είχε η ίδια «απολύσει» στο παρελθόν. Θα καταφέρει να βρει τις λύσεις στα εσωτερικά και εξωτερικά ερωτήματα; Η απάντηση επί σκηνής. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στις 21:00 το Φεστιβάλ Κηφισιάς ολοκληρώνεται με την παιδική θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της γιαγιάς παραμυθούς» της Καλλιόπης Γιαννάκου, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς. Δώδεκα διαφορετικοί ρόλοι από τρεις ηθοποιούς που προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών όλου του κόσμου. Η γιαγιά Παραμυθού με τη βοήθεια γιαγιάδων από όλο τον κόσμο κάνει όνειρα για παιδιά που δεν πεινάνε και έχουν ένα χέρι να τα βοηθήσει «γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου, είναι και δικά μας παιδιά, είναι και δικά μας εγγόνια». Είσοδος ελεύθερη.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet