Με επιτυχία συνεχίζονται τα Μενάνδρεια 2020 στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Με επιτυχία συνεχίζονται τα Μενάνδρεια 2020 στον Δήμο Κηφισιάς

Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020 από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», λαμβάνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, η συνθέτις με το κόκκινο βιολί Ευανθία Ρεμπούτσικα χάρισε στο κοινό μια υπέροχη βραδιά προσκαλώντας μας σ’ ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν μνήμες και συναισθήματα. Στη σκηνή συνοδοιπόροι της ήταν οι Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο και Βαγγέλης Καρύπης στα κρουστά και τα τύμπανα. Την επόμενη ημέρα Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρεόυ» στη Νέα Ερυθραία, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Ζωή Παπαδοπούλου ζωντάνεψε τη λαϊκή αυθεντική ποίηση της πρωτοπόρου δημιουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου σε μια μοναδική μουσική βραδιά. Στον φιλόξενο χώρο της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα «Σουαρέ» ταξίδεψε το κοινό στα ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής με τραγούδια που φέρνουν κοντά αλλά με… αποστάσεις και δημιουργούν παρέες και στιγμές κεφιού μέσα από πρωτότυπες εκτελέσεις.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, όσοι βρέθηκαν στο αίθριο του δημαρχείο Κηφισιάς, απήλαυσαν τη θεατρική παράσταση «Κύριε Αττίκ… τελειώσαμε» του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Α. Χριστοδούλου, όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός Πέτρος Αποστολόπουλος απέδωσε με μοναδικό τρόπο έναν μονόλογο που εξελίσσεται σε διάλογο με ανύπαρκτα πρόσωπα επί σκηνής, υπαρκτά όμως στη ζωή του Αττίκ.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου, Νίνα Βλάχου, ο αντιδήμαρχος Εκάλης – Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας, Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» και πλήθος κόσμου, τηρώντας τις απαραίτητες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet