Με ποια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2020
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με ποια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2020

Ο Δήμος Κηφισιάς, όπως ενημερώνει, εναρμονισμένος πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας της Covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2020 στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Ειδικότερα, θα διατεθούν περιορισμένα δωρεάν δελτία εισόδου, τα οποία θα μπορούν οι δημότες να προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 3 στην Κηφισιά, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες ανά εκδήλωση, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου ανά εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις Οδηγίες Ασφαλούς Διεξαγωγής Ακροαμάτων, Θεαμάτων & Παραστάσεων σε Ανοιχτούς Χώρους του υπουργείου Πολιτισμού, η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του, καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Τέλος, επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet