Μια βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής έζησαν οι φίλοι των «Μενανδρείων»
Πολιτισμός

Μια βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής έζησαν οι φίλοι των «Μενανδρείων»

Μία μοναδική βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία. Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μιχάλης Δημητριάδης και η Νάντια Καραγιάννη και οι ταλαντούχοι μουσικοί που τους πλαισίωσαν, χάρισαν στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι μέσα από όλα τα γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει, ερμηνευτών όπως οι Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, Ζαμπέτας, Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιέλαβε και παραδοσιακά μικρασιάτικα ακούσματα που συγκίνησαν τους δημότες της Νέας Ερυθραίας.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος σε χαιρετισμό του είπε, μεταξύ άλλων: «Το πολιτιστικό άρμα των “Μενανδρείων” κάνει απόψε στάση στην ανακαινισμένη πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει στους πολίτες το πολιτιστικό αγαθό, απλόχερα και σχεδόν δωρεάν, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για τα “Μενάνδρεια” και τις “Αλλοτινές Πατρίδες”, οι οποίες ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά των πολιτών δημιουργούμε ένα Δήμο συμμετοχής, αισιοδοξίας, ελπίδας και καινοτομίας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, Περικλής Καραγιαννάκης και Ρόζα Κουτσούκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet