Μουσική βραδιά με τη Β. Αναστασοπούλου στις 14/9 για τα Μενάνδρεια 2020
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μουσική βραδιά με τη Β. Αναστασοπούλου στις 14/9 για τα Μενάνδρεια 2020

Μουσική βραδιά με τη Βαλεντίνα Αναστασοπούλου, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στο εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη), στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2020, του Δήμου Κηφισιάς.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι «με μια αγκαλιά από μελωδίες που κάποτε ονειροπολήσαμε, τραγουδήσαμε και ερωτευτήκαμε, η Βαλεντίνα θα μας ταξιδέψει σε όλα τα είδη της πολύμορφης ελληνικής και ξένης μουσικής.
Μαζί της η μπάντα Music Maze».

Συντελεστές: Βαλεντίνα Αναστασοπούλου, Στράτος Χατζητίμπας, Ανδρέας Σαραντίδης και στον ήχο ο Γιάννης Προμπονάς.

Το ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

  1. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
  2. Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  3. Oι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις, από Τετάρτη 26/8, ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στον τηλ. αριθμό: 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet