Νυχτερινή «μαγεία» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς με τον Γιώργο Χατζηνάσιο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Νυχτερινή «μαγεία» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

Η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η δημοτική αρχή Κηφισιάς αναφέρει για τη συναυλία:

«“Καλό βράδυ σε όλους, το μόνο που δεν βλέπω ακόμη είναι το φεγγάρι”, πριν ολοκληρώσει την παραπάνω φράση του ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, συγκινημένος από τον ενθουσιασμό των φιλόμουσων που τον υποδέχθηκαν στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, θαρρείς και η πανσέληνος πήρε το μήνυμα και εμφανίστηκε για να τον συνοδέψει στο μαγευτικό μουσικό του ταξίδι.

Ταξίδι που ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο απόντα στιχουργό και λογοτέχνη Ιάκωβο Καμπανέλλη, του οποίου ο Χατζηνάσιος μελοποίησε σε διασκευή των άλλων μεγάλων Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκου οχτώ σπουδαία ακούσματα. Στη συνέχεια οι ταλαντούχοι Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά πήραν πάλι μικρόφωνα για να ερμηνεύσουν Γιώργο Χατζηνάσιο. Απαλά, γλυκά και τρυφερά το κοινό έκανε το ακομπανιαμέντο όπως ζήτησε ο μαέστρος και έτσι όλοι μαζί έγιναν μία πελώρια παρέα κάτω από το σεληνόφως. Ανάμεσα σε όλη αυτή τη νυχτερινή μαγεία ανέβηκε στο αίθριο καταλαμβάνοντας θέση στο δεύτερο πιάνο με ουρά, το… λουλούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου, η κόρη του Μαργαρίτα για να αγγίξει και εκείνη μαζί του τα πλήκτρα. Δημιουργώντας οι δύο τους μια απρόσμενα ευχάριστη βροχή από νότες, κινηματογραφική και τηλεοπτική δουλειά του μαέστρου ενώ μια παράλληλη προβολή σε μεγάλη οθόνη δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα των καλλιτεχνών με το κοινό. Να σημειωθεί ότι η Μαργαρίτα κάνει διεθνή καριέρα στην Αμερική με το όνομα Margo και ήδη έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία δύο δίσκοι της».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής ενώ τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε με χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.

«Παρών» στη μουσική βραδιά ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί του καλλιτέχνες. Επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς, Νικήτας Κόκκαλης, Σταύρος Ζαπάντης, Μιχάλης Καυγαλάκης, Γιώργος Σκορδίλης, Αχιλλέας Κουρέπης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς πρόεδρος Νίνα-Ασπασία Βλάχου και μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» φιλοξένησαν στο τέλος της συναυλίας την οικογένεια Χατζηνάσιου σε δείπνο στο Yellow, που είναι εκ των χορηγών των Μενανδρείων 2022, τα ποτήρια υψώθηκαν με την ευχή ο Γιώργος Χατζηνάσιος να είναι πάντα συνοδοιπόρος μας στα μουσικά δρώμενα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet