«Νύχτα Μαγικιά» ήταν το αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μ. Θεοδωράκη στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

«Νύχτα Μαγικιά» ήταν το αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μ. Θεοδωράκη στον Δήμο Κηφισιάς

Μια «Νύχτα Μαγικιά», ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες Κηφισιάς την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

«Ένα πλούσιο πρόγραμμα με την ανεπανάληπτη Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη σύμβολο της συλλογικής μας μνήμης, των πανανθρώπινων ιδεών και αξιών, που γαλούχησε γενιές Ελλήνων με τη γνήσια Ελληνικότητα της μουσικής του. Τα τραγούδια της συναυλίας ερμήνευσαν άψογα οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Παναγιώτης Πετράκης και Σπύρος Κουτσοβασίλης», σημειώνει το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, συγχαίροντας τον Δήμο Κηφισιάς, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες της για την άρτια και ασφαλή οργάνωση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ακόμη, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Σελίμης, η εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής, Μαργαρίτα Βάρσου, η κόρη του συνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, o αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet