Ξεκινούν οι πρόβες των «Μικρών Τροβαδούρων»
Πολιτισμός

Ξεκινούν οι πρόβες των «Μικρών Τροβαδούρων»

Ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 οι πρόβες της παιδικής μας χορωδίας «Μικροί Τροβαδούροι» και η πρόεδρος Ολυμπία Καλού και το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνουν πρόσκληση σε παλιά και νέα μέλη να λάβουν μέρος στις φετινές μας δράσεις της χορωδίας.

Για τέταρτη χρονιά η χορωδία τελεί υπό τη διεύθυνση του κ. Στάθη Ουλκέρογλου.

Σκοπός της χορωδίας είναι η φωνητική και γενικότερα η μουσική καλλιέργεια των παιδιών και στόχος, η συμμετοχή σε συναυλίες και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά ακόμα και η τυχόν δισκογραφική εμπειρία. Μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτήν, όλα τα παιδιά που τους αρέσει να τραγουδούν, από 5 έως 14 ετών.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα μεταξύ από τις 16:00 έως τις 18.00 στο «Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου Αιγυπτιωτών Κηφισιάς» στο Άστυ Αιγυπτιωτών, πλατεία Ηρώων (αρχή οδού Αθ. Διάκου, Κ. Κηφισιά).

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ολυμπία Καλού, στον αριθμό τηλεφώνου 210 6202439, την κα Λένα Αστερίου στον αριθμό τηλεφώνου 211 0121502 και στη σελίδα στο facebook Παιδική Χορωδία Τροβαδούρων Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet