Παραδοσιακά κάλαντα από Ικαρία και Κρήτη από το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Παραδοσιακά κάλαντα από Ικαρία και Κρήτη από το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς

Τα παραδοσιακά κάλαντα από την Ικαρία και την Κρήτη «συναντήθηκαν» με τα διαφορετικά Χριστούγεννα του 2020 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Βασ. Γκατσόπουλος», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, «οι ευχές του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, γεμάτες από αισιοδοξία και ελπίδα για τη νέα χρονιά, συνοδεύτηκαν από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία μας μετέφερε νοερά στις παραδόσεις μας, στα κάλαντα όπως τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα στην Ικαρία και στην Κρήτη».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι δημότες Κηφισιάς επί σειρά ετών είχαν την τύχη να καθοδηγούνται από τις άξιες καθηγήτριες των παραδοσιακών χορών Δέσποινα Σκέρλου και Κατερίνα Τσιάμα, οι οποίες παραμένουν πάντα κοντά μας, δίνοντας νότες αισιοδοξίας και προσδοκώντας πως πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω μας την δοκιμασία της πανδημίας».

Σε όμορφες στιγμές από ωραίους καλλιτέχνες στη σελίδα facebook του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, καλεί τους δημότες οι δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet