Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

Τον σύγχρονο Έλληνα λογοτέχνη, πρόεδρο της Εταρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Κώστα Καρούσο, φιλοξένησε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς στις 2 Ιουνίου 2018 στην ιστορική «Έπαυλη Δροσίνη» στην Κηφισιά.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από νωρίς, από σημαντικούς Έλληνες λογοτέχνες, καθώς και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και από κόσμο που αγαπάει τη λογοτεχνία και την ποίηση.

Χαιρετισμό απηύθυνε η κ. Ελένη Βαχάρη, πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μουσείου Γ. Δροσίνη». Για τον άνθρωπο Κώστα Καρούσο και για το έργο του μίλησαν, ο πολίτης του Δήμου Κηφισιάς κ. Κωνσταντίνος Γεωργάτος, ποιητής, συγγραφέας, καθώς και η κ. Σοφία Μωραΐτη, αριστούχος δρ. Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ, συγγραφέας. Ποιήματα του Κώστα Καρούσου απήγγειλε η κ. Μάρθα Παπαδοπούλου, φιλόλογος, ηθοποιός. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Ειρήνη Τσαλαβούτα, διπλωματούχος Κλασικού Τραγουδιού, και ο Σάββας Σοράνογλου, διπλωματούχος Πιάνου Ωδείου «Πειραικός Σύνδεσμος».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βάρσος, καθώς και πολλοί πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet